Filmplakat :)

I Usa lager de jo sånne kule "pregnancy announcements", og jeg syns jo alt som er amerikansk er gøy. Så da laget jeg min egen som en filmplakat etter inspirasjon fra Pinterest :)

Jeg hadde jo egentlig en fra før med graviditetstesten som vi la på facebook. Men denne var så kul at jeg måtte lage min egen versjon på norsk. Det er faktisk Fredrik som har tatt bildet. Eneste måten å få han til å samarbeide var å la han ha fjernkontrollen, men det gikk faktisk veldig bra og han syns det var kjempegøy.

Dette bildet ble også ganske fint, men ingen av oss smilte nok til at det var det som ble brukt til filmplakat.

I slutten begynte han å bli litt overtrøtt så da ble det mest lek :)

Fredrik sin reaksjon da vi fortalte om babyen var "Han kan leke med meg i teltet mitt". Og den kan han jo, hehe. En annen gang sa han "Jeg vil ikke ha baby, jeg vil være alene!". Mens i går ropte han plutselig "Lillebror, hvor er du?". Så det blir spennende å se hvordan han reagerer når den faktisk kommer.

Vi var litt redd for at han skulle avsløre oss før det var offisielt. Da hadde vi ikke fortalt det til han heller, men da vi så på video på Youtube og det kom en Clearblue reklame først så han "Sånn har mamma" og skjønte ikke hvorfor jeg begynte å le.