Gravidoppdatering: uke 11

Også denne gangen tenke jeg at jeg skulle ta bilder hver uke, men så dårlig som jeg er og har vært så har ikke det vært sjangs :p Med mindre bildene skulle være av meg i fosterstilling i sengen. Men det hadde vært ganske like bilder.

Jeg har derfor fått tatt "ordentlige" bilder i uke 11 og uke 15. Så da blir det omtrent en gang i måneden og ikke en gang i uken. Men kanskje jeg klarer å ta bilder litt oftere fra nå. Det er jo først nå jeg har begynt å få litt mage, så det er ikke så veldig stor forskjell på bildene før nå uansett. Planen er å lage en gravidbok til slutt. Det har jeg jo planer om med forrige graviditet, men den er ikke påbegynt helt enda.

Som dere ser av bildet så var vi og tok NIPT test i uke 10, så allerede fra uke 11 visste vi at det var en gutt i magen. Det var selvfølgelig ikke for å vite kjønnet vi tok testen, men vi ville vite om fosteret hadde noen kromosomfeil. Denne testen tok vi på Barnemorskehuset i Gøteborg. Som er ca 2 t for oss å kjøre hjemmefra.