På an igjen!

Mens vi nærmer oss halveis, tar jeg noen forsiktige steg ut av gravidskapet på bloggen idag :p

Litt tidligere enn forrige gang, men det var ikke såå skummelt å dele nå, selv om det er litt skummelt, hehe. Jeg har omtrent samme termin som sist, så det blir spennende å se hvor lenge den holder seg inni magen denne gang. Fredrik kom jo i uke 34.

Bildet over er faktisk av (en av de mange) graviditetstesten jeg tok. Jeg har vært (og er) skikkelig dårlig, men innimellom har jeg orket å trykke litt i Photoshop. Jeg så et bilde på Pinterest som jeg ble inspirert av, og måtte lage noe lignende.

Jeg har noen andre planer om kule graviditetsbilder også, men først må jeg være i form til å ta de, hehe :) Jeg hadde store planer om å ta bilder hver uke. Jeg har tatt i uke 11 og 15.. tenkte å vise dere dem her på bloggen etterhvert også.

Ellers går vi litt i unntakstilstand her hjemme når jeg er så dårlig. En typisk dag for meg nå er å ligge i sengen til ca 11, prøver jeg å stå opp før ender det fort med oppkast. Også så må jeg lage frokost og stå opp rolig, og så slapper jeg av litt. Før jeg lager middag og henter Fredrik i barnehagen. Det er stort sett det jeg har energi til. Misunner de som er i toppform gjennom hele graviditeten altså! (Og spyr litt innvedig, og utvendig, av de som sier at "graviditet er ingen sykdom").

Dere har kanskje merket at jeg har vært litt mindre aktiv både på instagram (@spesiellinor) og bloggen. Så nå vet dere grunnen :) Jeg er hakket bedre enn jeg var bare for noen uker siden, så da kommer jeg til å dele litt mer med dere.