"Ny" sykkel :)

For en stund siden fikk vi en brukt balansesykkel av noen naboer som skuller flytte. Jeg tror den er 10". den var litt rusten og godt brukt, men fint brukendes og perfekt størrelse for en gutt på 94 cm :)

I frihelgen nettopp fikk vi et lite innfall om at vi ville pusse den opp litt. Fredrik fikk velge farge selv, det vil si han fikk velge mellom gul og lyseblå for det var de sprayflaskene jeg hadde.

Mannen demonterte hele sykkelen og sprayet den gul i hagen. Vi brukte gul akrylspray fra Panduro og det gikk ca en boks. Dvs vi hadde en halvfull og det var akkurat ikke nok, så vi måtte kjøpe en ekstra spray idag og ta siste strøket. Vi kjøpte også nye håndtak siden de som satt på var sprukket.

Siden det var en gul sykkel, måtte det jo bli Minions-tema. Fredrik kan se Despicable me 2 om igjen om og om igjen. Av en eller annen grunn vil han ikke se 1eren. Men vi satser på at vi kan gå på kino i sommer og se 3eren.

Jeg tegnet opp navnet hans, logo og noen Minionsfigurer og skjærte det ut med kuttemaskinen min i svart utendørsvinyl.

Navnet ble plassert på rammen.

...små minions ved hjulene.

Logen ved styret.

Med et par skjønnhetsfeil :p

Det var en fornøyd, liten gutt som fikk "ny" sykkel han kunne sykle hjem fra barnehagen med idag.