Påsken 2017

Da var påsken overstått for denne gang også. Vi hadde hjemmepåske i år. Været var ikke så veldig spennende, så vi dro på teknisk museum og lekeland. Også kom påskeharen på besøk: Etter litt for mange timer på Pinterest, fant jeg ut at jeg også måtte lage en "påskebøtte". Jeg fant ikke en som var akkurat slik jeg ville ha den, så da tok jeg bare en av bøttene han hadde fra før. Vinylen er skjært ut med kuttemaskinen min.

Siste dagen bakte vi også en påskekake! Jeg tror Fredrik spiste seg mett på smørkrem før vi var ferdig med kaken.

Kaninene på sidene er også skjært ut med kuttemaskinen min (har egen kniv og skjærematte til spiselige ting). De er i rispapir, som egentlig smaker papp, hehe. Men det er spiselig, eller ihvertfall ikke farlig å spise så det er bedre å bruke det enn vanlig papir på en kake. Det spiselige bildet har jeg printet på sukkerpapir. Det fester seg greit på smørkrem, men bedre på fondant. Så neste gang tar jeg litt vann under i tillegg.

Inni er det vaniljekake, oppskrift fra Hannes kaker. Jeg brukte to st 17 cm former, men de er høyere enn vanlige former. Så det tok rundt en time i ovnen på 160 grader. Også tror jeg man med fordel kan redusere sukkermengden en del. Det er jo egentlig en amerikansk oppskrift, så det er vel derfor, hehe.

Håper dere alle har hatt en strålende påske :)