Vårfavoritter

Nå som gradestokken viser +5 eller mer hver dag har vi pakket bort vinterdress, votter og tjukke luer.  Igår var det faktisk 15 grader ute, men fortsatt litt kjølig vårluft og fuktig i bakken så da hadde han bare på seg overtrekksbukse.

//1. Reima overtrekksbukse, 2. Janus Basic woll lue, 3. Kavat blå bomullslue, 4. Mini a ture Wally vårjakke//

Overtrekksbuksen fra Reima er helt vanntett og vindtett. Hvis det er litt kaldt ute har han på seg ullgenser også, men så mye som han sitter på bakken og hopper i søledammer er denne fantastisk. Jeg liker godt todelt til sånn vær det er nå også for da kan man ta av jakke/genser etter behov. Den er også mye tynnere å lettere å bevege seg i enn vinterforede ytterklær. Fredrik er nå 92 cm (2.5 år) og vi har buksen i str 98. Vårjakken fra Mini a ture har vi fra høsten, og er str 92, men de er litt store i strørrelsen så den passer også fint fortsatt.

//5. Nøstebarn Ullfleecedress, 6. Nøstebarn ulljakke, 7. Viking Breeze Goretex fritidssko, 8. Reima Parkdress Paletti//

Ullfleecedressen har vi faktisk brukt gjennom hele vinteren i bilen. Parkdressen har vi brukt litt når det har regnet, men snart får han med seg den i barnehagen også har vi bare overtrekksbuksen og vanntett jakke hjemme. Jeg er sånn som ikke gidder å dra med meg ting til og fra barnehagen, så passer på at jeg har nok til å dekke alle behov, men kjøper aldri to av noe.

Goretexsko er noe vi alltid kjøper. Han oppsøker jo gjørme og vann, og det skal han få lov til. Vi har høyere goretexsko som han brukte i  høst og tatt i bruk igjen nå, men vi må kjøpe oss noen lave, lik de på bildet, til sommeren. Han har joggesko også, men det er greiere å ha goretex til bruk i barnehagen som han kan skitne til.