Julekort 2016

IMG_7084 GOD JUL :D

Julekortet i år var ikke så lett å ta. Jeg fikk på han nisselue, og bestukket han med kjeks så han satt i vinduet. Men smile skulle han ikke, og flere ganger tok han gardinen foran ansiktet og sa: "Ikke ta bilde av meg" på godt østlandsk.

Men jeg fikk to som jeg ble noenlunde fornøyd med :) Men han kunne godt smilt litt da, det får vi prøve på til neste år. Jeg lot mannen velge hvilket vi skulle ha, og da ble det det over. Selv om jeg likte dette også ganske godt:

julekort 2 4x6

Med smuler rundt munnen, hehe. "No more cookies for Santa!". Jeg lagde bildene i Photoshop, og fant stempelet på nettet. Jeg kunne laget et lignende selv, og på norsk. Men jeg hadde litt dårlig tid. I tillegg høres "slem" mye verre ut enn "naughty", som høres mer ut som litt rampete, men man sier jo snill eller slem om barna som får gave av julenissen.

Vinduet er genialt å bruke som fotobakgrunn hvis det utenfor er hvitt. Da er det bare å overeksponere bildet litt og så er det helt hvit bakgrunn :) Jeg har ikke brukt blitz på bildene heller men redigert bildene etterpå.

julekort 4x62