Vi har testet ReimaGO

Sponset produktreimago1Sist uke var vi på et frokostevent i regi av Reima hvor de presenterte sin nye bevegelsessensor og App for barn ReimaGO. Det er egentlig beregnet for litt større barn enn Fredrik, men det er ikke lenge til jeg tror han kan synes dette er veldig gøy :)

reimago6Ikke at han trenger noen motivasjon for å bevege seg, hehe. ReimaGO er altså en sensor som regsitrerer hvor mye personen som har den på seg beveger seg. I appen er det så et "spill" hvor foreldrene, eller barnet selv, kan legge inn bevegelsen og klatre videre til nye levler. Man kan legge inn små gaver underveis som motivasjon til å bevege seg enda mer! Da ligger det som en pakke i spillet, og så legger man inn bilde av hva som skal være belønningen og hvor i spillet den skal være. Når barnet har beveget seg nok åpnes pakken.

reimago5Vi fikk også fleecejakker men ReimaGO-lomme hvor sensoren kan klikkes på plass. Desverre hadde de ikke flere voksenstrørrelser i XS eller S, så da tok jeg med en L til mannen istedet :p

reimago3Fredrik fikk den minste, som er str 104. Den er litt stor enda, men passer helt fint om vi bretter opp armene så denne kan han ha en stund.

reimago2

Jeg vil absolutt anbefale dette til litt større barn! Målgruppen er vel barn fra 6-9. Og istedenfor å bare sitte inne, kan man ha en fin motivasjon til å komme seg ut å bevege seg.