Smoothiebowl!

smoothiebowl Jeg er fortsatt i live, hihi :)

Men hverdagen med full jobb og familieliv, samt en nettbutikk på si så blir det desverre alt for liten tid til bloggin :( Mannen min var borte en uke nettopp også, og da fikk jeg virkelig kjenne på alenemødrenes hverdag! For å si det sånn så er jeg glad jeg har flexitid på jobben og muligheten for hjemmekontor innimellom.

Når jeg redigerer bilder legger jeg ofte klar i en egen mappe slik at jeg kan lage blogginnlegg av det når jeg har tid og lyst. Men i det siste ser jeg at det er flere bilder som ikke har blitt brukt enda. Blant annet disse av Smoothiebowl! Jeg lagde det rett etter jeg lagde kjøleskapsgrøt, for man må jo være god blogger.

oppskrift-smoothiebowl

Smoothie bowl er egentlig bare vanlige smoothie, jeg har brukt banan, fryste bringebær og jordbær, havregryn og melk. Forskjellen fra vanlig smoothie og en smoothiebowl er at den må være tjukk nok til at du kan legge ting oppå som ikke bare synker ned som i en tynn suppe. Det vil her si mye havregryn og banan. Hadde jeg vært skikkelig flink blogger hadde jeg fått med meg noe chiafrø og goji-bær også :p Bladene er mynteblader fra hagen.