København med barn del 2

København zoo Les del 1 her.

Dag 2 dro vi til København Zoo. Da tok vi bussen litt ut av sentrum, og bussen stoppet like ved. I sentrum kunne man kjøpe billetter med kort på automat, det kunne man ikke når man skulle tilbake igjen. Bare så man er obs og tar ut penger på forhånd :p

Dyrehagen var grei, men alt var ikke helt det store for Fredrik på 20 måneder. Løver som ligger ute på en mark er liksom litt det samme som løver på TV, hehe.

Det kjekkeste var å gå der man kunne komme litt nærmere på dyrene, og spesielt de som beveget seg. I ene rommet vi var lå det en krokodille helt stille på bunnen av en dam, og da holdt han på å klatre over gjerdet mens han ropte "Ååånei!!! Krokodille ødelagt!!!".

20160522-København_199

Det var kjempevarmt denne dagen, og hadde på meg alt for mye klær. Så en ispause gjorde seg. Jeg fant forresten verdens beste is der. Du har kanskje smakt Ben & Jerry´s isen med Cookie Dough? Dette er en sånn sandwich der det er cookie dough rundt! Nå har jeg sett den har kommet til Norge også da. Heldigvis. Ellers måtte jeg reist til København for å kjøpe is.

Middagen denne dagen spiste vi på gaten (!) på Barburrito :) Barburrito er en restaurant inspirert av mexicansk gatekjøkken, og det var en alt for fin dag å sitte inne på. Så da satt vi på et av fortausbordene. Fredrik satt i vognen, og vi spiste super-god taco! Det var maislefser de hadde bakt selv, og langtidsstekt kjøtt av forskjellig slag. Nam! Minnet en del om Taco Republica i Oslo.