Sommerferie :)

20160709-stavanger_141-Edit En arbeidsdag igjen så har jeg også sommerferie :) Men, jeg tok en liten bloggpause og har stengt ned nettbutikken for sommeren så det føltes litt som ferie likevel! Jeg kjente jeg trengte en liten pause etter en lang vår med mye sykdom. Så nå blåser jeg liv i bloggen igjen når jeg føler jeg har overskudd til det, og så blir nettbutikken åpnet igjen 15. august etter Fredrik sin bursdagsfeiring.

Det nye store nå er å hoppe. Hoppe i hoppeslott, på trampoline, eller bare ned fra hva som helst :) Han har også blitt kjempeflink til å snakke, og snakker nesten bare i hele setninger. Selv om ikke alt er like lett for andre å forstå, hehe. Men han klarer fint å gjøre seg fortstått av fremmede.

Vi har allerede reist til København, Dyreparken i Kristiansand, Bergen og Stavanger. Og om 2 uker reiser vi til Spania. Planen er også å få laget et 2årsplakat av Fredrik, slik som jeg lagde 1årsplakat i fjor. Men vi får se om jeg klarer å få tatt noen skikkelig bilder av han, hehe. Det er ikke så lett for å si  det sånn!

Ønsker dere alle en riktig god sommer :)

20160708-stavanger_070

 

PS: Hvis du savner oss så finnes vi jo på Snapchat og Instagram, @spesiellinor, også :)