Vinn merkelapper fra Merka.no!

Premien og produktene er sponset av Merkabillige navnelapper

For ikke lenge siden fikk vi disse supre navnelappene fra Merka. Jeg fikk velge to design, og fikk begge designene som både klistrelapper og strykefrie merkelapper.

Fredrik har akkurat begynt på størrelse 98 i klær, i tillegg har vi kjøpt en del nye sommerklær og uteleker. Så disse kom til et perfekt tidspunkt til oss :)

Klistremerkene har vi brukt til å merke uteleker, vannflasker og matbokser med. Vi har både med gul og lyseblå bakgrunn. Men de gule trodde Fredrik var plaster, så han plukket  de av og festet de på armen, hehe. Så derfor bruker jeg foreløpig de blå :p Jeg tenker det ikke er veldig lenge til han forstår hva det er for noe. Det er plass til tre linjer på merkelappen, og jeg fikk plass til hele adressen vår. Det syns jeg er greit å ha på uteleker, så kan eventuelle naboer som finner lekene bare sette det utenfor huset vårt. 180 stk klistrelapper koster kun 99 kr.

strykefrie navnelapper

 De strykefrie navnelappene er litt mer stoffaktig og festes på vaskelappen på  tøyet. Man bør vente 24 timer etter påføring før man vasker dem. Stryk også godt oppå med fingeren etter at de er tatt på for å aktivere limet. Disse merkelappene er vi veldig fornøyde med! De har sittet på i flere vask uten å bli krøllete eller halvveis løsne slik vi har opplevd med andre strykefrie.

Vi har arvet en del klær fra min søster hvor hun har brukt strykelapper rett på stoffet, men disse merkelappene fester seg fint oppå disse gamle merkelappene. Det gjorde det ihvertfall her :) Men rett på stoffet kan de ikke festes. Men de fleste klær har vaskelapper. 180 strykefrie navnelapper koster 149 kr.

header

Konkuranse:

I samarbeid med Merka har jeg fått lov til å gi vekk hele FEM pakker med strykefrie merkelapper :) Dvs at jeg trekker 5 vinnere som får 180 strykefrie navnelapper hver. Det burde holde en stund, hehe.

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i feltet under her hvor du skriver hvilken farge og figur du vil ha på merkelappen :) Jeg kommer også til å legge ut et innlegg på instagram hvor man kan delta (@spesiellinor). Vinnerne blir trukket tilfeldig fra dette innlegget og instagram. Konkurransen avsluttes om en uke, tirsdag 14. juni kl 20.00

Vinnerne er trukket :-D  De heldige ble:

Marit Kvernbraathen og May Helen Hauge som har kommentert på innlegget her, og disse tre fra Instagram:  @lykkeligmedliten, @billabirgitte og @ginano89 :) Jeg tar kontakt med dere!

Følg også gjerne Merka på Facebook!