Stringhylle og bildevegg

20160505-mai_096 Det er ikke så ofte jeg viser bilder av hjemme vårt, men nå tenkte jeg dere skulle få se litt :) Dere som følger meg på Snapchat (Spesiellinor) fikk kanskje med seg at jeg dro frem studioblitzen (som jeg enda ikke er heeelt stødig på) for å ta bildene her :p Vi bor i rekkehus, midt på, så det er begrenset med dagslys spesielt akkurat her. I tillegg er det litt mer arbeidsro etter at sønnen min har lagt seg.

Vi har bodd her i 3 år nå, og nå har vi såvidt begynt å få ting på veggene. Jeg bruker alltid veldig lang tid på sånne ting, og når jeg blir ferdig så irriterer jeg meg over at vi ikke har gjort det før.

Jeg fikk stringhylle av svigermor til bursdagen min i april, og nå har den fått innhold også. Fredrik er veldig opptatt av anden og den blå hoppefiguren, og heldigvis godtar han at han bare får ta litt på de.

20160505-mai_095

1400 er postnummeret vårt, og hjertet i midten er det noe Fredrik har laget i barnehagen. Påskeeggene må kanskje byttes ut etterhvert, men jeg hadde ikke noe annet å ha der i stedenfor akkurat nå.

kollasj

På siden av fryseskapet inn mot kjøkkenet har vi malt tavle- og magnetmaling. Der har jeg printet ut en del bilder i polaroid-stil (det er ikke ordentlige polaroidbilder, men jeg har laget en mal som ligner i Photoshop som er litt mindre slik at det går to stykker på et 10x15 fotopapir). Jeg tok et utvalg av bilder vi ikke har på veggen fra før, bilder i mer hverdagssituasjoner og noen bilder av ting (kaffekopp, blomster, glass etc) for å gi det et litt renere uttrykk.