Påskeeggjakt for de minste!

Påsken er for lengst over, men jeg har ikke fått vist dere påskeegg-jakten vår! Vi hadde faktisk to da. Den ene var ute skogen med noen naboer, og den andre var inne. Jeg hadde laget 4 kort med ting jeg vet at han vet hva er. Og første kortet fikk han i hånden, og så var de neste teipet fast den man skulle finne.

påskeeggjakt

På bilde nr 2 til venstre spurte jeg han: "hvor er Fantorangen?" Og da pekte han på kortet og sa: "Der!". Og det var jo forsåvidt rett, hehe. Men etter det gikk det litt raskere. Han trengte litt hjelp til bObles elefanten, siden vi ikke har pleid å kalle den elefant, men ellers fant han alt selv. Var en ganske greit måte å ha skattejakt til så små :) Hadde han vært litt mindre så hadde han nok ikke skjønt så mye av det, men nå kan han jo snakke og vet hva det meste er.

Nå er han også blitt så stor at han ikke piller på og river ned alt mulig. Så jeg kan ha ting i vinduskarmene og på bordet igjen!

20160328-påsken_053

Disse orkideene fant veien til vinduskarmen min, så får vi se hvor lenge de varer. Om jeg eller Fredrik dreper de først. Jeg har ikke akkurat grønne fingre...