Hjemmepåske

Påske glass sjokolade Siden vi er hjemme hele påsken har vi fått laget litt pynt til både store og små. Med spraylakk fra Panduro og glass fra Clas Ohlson fulgte jeg denne oppskriften for å lage godteriglass. Ved hjelp av kuttemaskinen min lagde jeg klistremerker av kaniner som jeg festet på glasset. Så spraylakkerte jeg dette utenfor huset (så nå er asfalten der blå og gul :p). Etterpå plukket jeg av klistremerkene og så lot jeg det tørke over natten.

Jeg har desverre ikke noe bilder av prosessen, siden jeg gjorde det i går kveld og det var mørkt ute, men hvis du følger meg på snapchat (spesiellinor) så la jeg ut litt underveis :)

påskeverksted panduro

Jeg har jo egentlig det meste hjemme for å ha "verksted" av alle slag, men jeg tok en liten runde innom Panduro og kjøpte isoporkuler, piprensere, øyne og fjær og litt sånt. Maling, glitter, paljetter og bånd osv har jeg et helt hobbyrom av allerede. Og så hadde vi et lite påskeverksted sammen med naboene som har en liten gutt som er litt eldre enn Fredrik. De forstod kanskje ikke helt hva det dreide seg om enda, hehe. Men vi endte ihvertfall opp med litt egg malt i forskjellige farger med diverse pynt limt på.

20160325-påske_021-Edit

Fredrik fant også ut at øyne kunne festes andre plasser :)