Påskeuken

happy easter // Hadde lyst å skrive God påske på bildet, men så var det ikke å i den fonten...//

Det har vært litt stille fra meg på bloggen i det siste. Det er fordi vi har vært syke... lenge og mye. Jeg hadde ALDRI trodd det skulle gå an å dra med seg så mye rart fra barnehagen, men det gjør det altså.

Nå er det påskeferie, og jeg har fått tatt et par bilder. Inne selvfølgelig, hehe. Jeg skal prøve å lage litt påskepynt. Litt for voksne, og litt for barn. Men føreløpig har vi en bukett med påskeliljer stående i kjøkkenvinduet.

20160318-mars_108-Edit

Fredrik har lært seg utrolig mye nytt i det siste. Han har lært seg hvordan fjernkontrollen virker, og at alt tydeligvis er hans.  "Min" er vel ordet som sies oftest om dagen.

Ellers har han begynt å snakke som en foss, med både to og tre ord i (enkle) setninger. Selv om ikke alt er like lett å forstå for både oss og andre, hehe. De fleste er ganske korte ord, og noen lange forkorter han også. Som fjernkontroll blir "koll". Så når han sier "koll mamma den" så vet vi at han vil se på tv.

Et ord han ikke forkorter er krokodille. Som sikkert er det lengste ordet han sier. I tillegg til ordentlige krokodiller, så tar han også opp et grillredskap vi har i skapet, den til venstre på dette bildet:

6625I12

.. og sier "krokodille...uæææ!!!". Så han kan tydeligvis leke krokodille også, hehe.

20160305-malene1år_011-Edit

Siden sist har vi feiret etårsdagen til min lille niese. Her ser det cupcake toppersene jeg lagde i rosa og gull. Wrappersene er fra ebay.

Jeg har også blitt plukket ut til å være med i Design Teamet til Project Life i Norge. Det vil si at jeg skal bidra med sider fra fotoalbumene mine og innimellom har blogginlegg der også. Følg også med på hobbybloggen min, hvis du vil se de kreative tingene jeg holder på med :) Der går jeg litt mer i detalj enn jeg har gjort her.