*Sponset video* - Star Tour´s nye hotellkonsept for par!

Star Tour lanserer nå et nytt hotellkonsept for par som heter Sensimar Resorts. For en småbarnsmor som ikke har vært på kjæresteferie på over 2 år høres dette helt fantastisk ut! Det er barnefrie hoteller (aldersgrense 16 år), spabehandlinger og restauranter med bord som kun er dekket for to :)

Det er 21 hoteller rundt om i verden. Fra Helles, Spania og Kypros, til de mer eksotiske reisemålene som Mexico og Mauritius. Jeg må si at de to siste frister litt mer da.. Hvis vi skulle hatt en bryllupsreise nr 2 så hadde jeg lett dratt til Mexico eller Mauritius. Til deilige basseng, og hvite strender. Til avslappende spabehandlinger og god mat. Det er fitnessmuligheter ved alle hotellene også. Ihvertfall er ikke min mann den helt store spa-fan, men trening liker han. Konseptet barnefritt er også genialt, hehe. Man plasserer jo ikke vekk egne barn for å høre på andres :p Jeg var på et hotell en gang hvor det var et barnefritt basseng, og det var en del stillere der for å si det sånn.

Videoen over er også en musikkvideo av Leona Lewis´ versjon av Elton John sin "Your Song". Det er jo en skikkelig kjærlighetssang, så det er lett å drømme seg vekk til romantiske ferier når man ser på den. Det hadde vært fantastisk nå.. ligge på en sånn stor dobbeltsolseng med kjæresten, det er varmt og godt, vi deler et stort fruktfat og ligger bare og ser utover bassenget :)

Sponset innlegg