Den første snøen!

20160103-januar_022-Edit Det snødde i helgen, og vi var ute og lekte litt. Han har jo sett snø i barnehagen før, men det virket ikke som om han hadde vært ute når det snødde før.

Lo og syns det var kjempemorsomt når snøen datt ned.

20160103-januar_026-Edit

Men så strakk han hånden ut og så på med store øyne når det landet snøfnugg på hånden, så på meg og sa "AU!". Prøvde å forklare at det var det nok ikke, men det gikk heldigvis over med litt blåsing. Alt er forresten Au for tiden, og så kommer han løpende for at vi skal blåse på. Tror han syns det er litt morsomt at han har en måte å kommunisere med oss.

En annen "greie" han har er å si "Ferdig" og "Sitte der". Feks når han satt på akebrettet, så ropte han Ferdig og så gikk han 2 meter før han pekte og sa "sitte der". Han gjør det inne også under måltidet, men da prøver vi å få han til å spise litt mer.

Han har jo ikke sånn voldsomt med språk enda, så selv om det er viktig å spise så syns vi det er viktig å gi respons når han kommuniserer med oss.

Han har også begynt å sove litt mer på natten. Jeg tror en større bleie i et annet merke gjorde susen. Så nå varer det vel til neste tann kommer.

PS : Imorgen trekker jeg vinneren av en valgfri fødselstavle fra nettbutikken min, hvis du vil være med i konkurransen så sjekk ut facebooksiden :)