Godt nyttår :)

20160101-nyttår_157-Edit-Edit-Edit Da har vi gått inn i det nye året og heldigvis er det en hel helg igjen før hverdagen begynner.

Nyttårsaften ble feiret med våre gode naboer hjemme hos oss, og etter fyrverkeriet kl tolv gikk vi og la oss, hehe. Fredrik sov seg gjennom det hele, selv med fyrverkeri ganske nærmt huset. Det har vært litt blogg-stille fra meg i julen. Vi var hos svigermor frem til 29. desember, og siste dagen før nyttårsaften stressset vi litt rundt i butikker for å handle.

20151224-juleferie_022-Edit

// Ikke de beste lysforholdene akkurat, men ihvertfall et bilde av oss foran juletreet, noe vi glemte å ta i fjor //

På julaften hadde Fredrik på seg dress og vest :) Utrolig at den passer fortsatt. Men den var alt for stor da vi kjøpte den i mai, hehe. Jeg skulle egentlig ha en litt finere kjole, men den hadde vi klart å legge igjen på sofaen hjemme. Vi pakket i litt stressmodus rett før vi skulle reise, siden vi brukte dagen før på å pakke inn julegaver.

Vi prøver jo å ikke la Fredrik spise så mye søtt, samtidig som vi prøver å få han til å spise alt vi spiser... Så når han er vant til å få alt vi spiser av, så ble det en skål med riskrem både julaften og første dag. Han spiste faktisk en hel porsjon med svineribbe til middag også, ribbe i småbiter og en skål med halvmoste grønnsaker og poteter med saus. Men pinnekjøtt fikk han ikke. Jeg tror han hadde likt det, men det er litt for salt for en så litt kropp. Så han fikk medisterkaker på julaften. Ganske salt det og, men ikke verre enn pølser vil jeg tro.

20151229-juleferie_170-Edit

I Stavanger var det mer høstvær enn vintervær, men med bare body under gikk det an å bruke den nye vinterjakken han fikk av farmor, hehe. Den er så fiiiin. Det er Mini a ture sin vinterjakke i str 92 (så han kan bruke den neste vinter også), og er kjøpt på Linus og Lykke i Ålgård ikke langt fra der svigermor bor.

Det var snø da vi kom tilbake til Ski, men den begynte å smelte allerede samme natt, så det ble ingen vinterbilder denne julen. Men vinteren er jo ikke over enda.

(PS: jeg har forresten en giveaway på facebooksiden til nettbutikken min for tiden, så sjekk gjerne den ut også ;) )