God jul :)

jul 2015 Ønsker dere alle en riktig god jul :)

Juletreet vårt i år ble et bord-tre, og veldig 1-åring-vennlig. Ihvertfall så lenge han ikke kommer seg opp i sofaen alene. Siste helgen før jul fikk vi opp tre og noen stjerne i vinduene. Det var nok for i år, hehe. Jeg prøvde å sette litt smått rundt omkring, men det ble slengt vegg i mellom så da får vi heller prøve igjen neste år. Forhåpentligvis får vi opp noe i begynnelsen av desember også.

20151222-desember043-Edit

I dag skal det spises pinnekjøtt og pakkes opp pakker. Vi får se hvor lenge Fredrik holder ut. Vanligvis vekker vi han på dagen etter 2 timer, men idag skal han få sove så lenge han vil så han kan være litt lenger oppe ikveld.

Vi feirer jul i Stavanger i år, og det er 10 grader og regn ute :p Men jul blir det uansett.


Vinneren av en HUG-puten ble:

@sannawiese på instagram! Gratulere :) Og takk til alle som har deltatt i julekalenderen på bloggen min i år.

JulspesiellinorjulComment