Laban bursdagsbrønn!

Innlegget er sponset

Jeg har en spesiell greie for bursdager, jeg vet ikke helt hvorfor men jeg har alltid syns det har vært veldig gøy å lage til. Derfor syns jeg denne videoen her er så utrolig søt. Laban har nemlig noe de kaller Labans Bursdagsbrønn hvor man kan nominere personer man er glad i til å få en fin overraskelse på bursdagen sin!

I videoen kan du se Luke bli overrasket av kone og datter under pausenbasketballkampen han spiller med en gigantisk bursdagskake, sang og plakater. Jeg er ikke sånn som er så alt for glad i overraskelser selv, siden jeg liker å ha kontroll på ting :p Men dette hadde jeg synes var veldig gøy å arrangere for noen andre.

Kjenner du noen du kunne tenke deg å overraske med en bursdagsfeiring? Hvis du  klikker på linken i videoen over kommer du inne på Facebooksiden til Laban hvor du kan nominere noen du er glad i til en  helt spesiell bursdagsfeiring. Der finnes også flere andre videoer av bursdagsfeiringer de har hatt. Minner meg forresten om at det snart er mannen i huset her sin bursdag og jeg har enda ikke funnet på noe lurt til han!