18.desember: Vinn boken Jukse-supermamma!

JUKSESUPERMAMMA-COVER-komp-kopi De siste dagene er det jeg som har ligget strak ut med influensa, og det vil si vi har hatt sykdom i hus i en eller annen form hver uke den siste måneden. Så beklager at det ikke blir så veldig mange spennende innlegg fra denne kanten, men julekalenderen klarer jeg å holde liv i ;)

I dagens luke kan du vinne et eksemplar vi boken Jukse-supermamma!

Jukse-supermamma er et oppslagsverk for alle oss travle mammaer som egentlig ikke har tid til alt man har lyst å gjøre. Den inneholder oppskrifter, tips og idèer som er nyttige for oss innen mange forskjellige temaer. Boken er skrevet av kjempeflinke Tone og hennes tvillingsøster Elisabeth.

Jeg var på boklanseringen i Drammen, innlegget derfra kan du lese her. Og Tone blogget også om boklanseringen, og der er det faktisk bilde av meg også ;) Det innlegget kan du lese her.20151130-bloggevent_043

//Tone og meg på boklanseringen//

For å være med i konkurransen om å vinne boken Jukse-supermamma, må du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet, og som vanlig er det ekstra vinnersjangse hvis du tager en venn i kommentarfeltet på instagram også :) @spesiellinor

Konkurransen avsluttes mandag 21. desember kl 12!


Vinner av et dørskilt i plexiglass ble:

Skjermbilde 2015-12-18 kl. 20.15.18

Gratulerer så mye!