Kinderetikett til jul! (gratis nedlastning)

  kinderetikett jul

Kinderetikettene har jo nesten blitt mitt varemerke, hehe. Og i år har jeg laget etiketter med juletema. Disse kan du laste ned gratis herfra! Eller du kan trykke på bildet under, og høyreklikket og lagre det når du får det opp i et eget vindu.

Når du skal skrive det ut må du velge helsides utskrift, og det skal ikke være kryss i ruten som heter "tilpass til rammen". Hvis du har mac, trykker du på skalering og velger 100%

Skrives ut på vanlig papir og passer til Kinder Maxi-sjokolader. Ta forsiktig av det ytterste laget med papir, og så er det sølvpapir under. Jeg pleier å feste ene lagsiden med teip rett på baksiden av sjokoladen, dra etiketten rundt og så teipe den igjen oppå den andre langsiden. Men det finnes mange måter å gjøre det på.

kinderetikett jul a4

Jeg har laget cupcake wrappers, toppers, brusetiketter og litt annet gøy også som jeg kommer til å dele her på bloggen som kan brukes til å lage kakebord i julen.

Planen var egentlig å få laget ferdig alt i god til, og bakt litt så jeg kunne fått tatt noen bilder med alt i bruk, men så mye sykdom så vi har hatt i hus de siste ukene, så har det foreløpig blitt en kinderetikett på bordet :p

Husk at du fortsatt kan vinne en Cozyfix ammepute i julekalender min!