11.desember: Vinn Cozyfix ammepute!

cozyfix ammepute I dagens luke kan du vinne en Cozyfix ammepute!

Dette er ammeputen alle burde ha, uansett om man ammer eller gir babyen flaske. Da Fredrik var 3 måneder fikk vi tilsendt denne i posten, og denne burde jeg absolutt hatt fra dag 1 (men nå har jeg jo det til en evt neste baby,  hi hi).

Forskjellen fra denne og andre ammeputer er at den er utviklet i samarbeid med helsepersonell (dette kan du lese mer på på hjemmesiden deres), og den er i bruk på sykehus og helsestasjoner landet over. Det jeg merker er at den er stiv, så babyen siger ikke så man må kompensere med å støtte under. Det som skjer da er at man belaster armer, nakke og rygg feil og kan ende opp med kjempevondt slik jeg gjorde.

cozyfix

På bildet får han en flaske, men man trenger faktisk ikke ha armen under en gang. Det er bare å sette seg godt til rette og legge ammeputen inntill magen oppå beina og så legge baby oppe og amme eller gi flaske. Og far kan bruke den også.

For å vinne en Cozyfix ammepute må du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet her, følge Cozyfix på facebook og på instagram @cozyfixbreastfeedingpillow.

...ekstra vinnersjangse om du tagger en venn i konkurranseinnlegget på instagram @spesiellinor eller på facebooksiden min :)

Konkurranse avsluttes Tirsdag 15. desember kl 12.00! Lykke til :)


Vinneren av 150 merkelapper og merketang fra ABC navnetrykk ble:

Skjermbilde 2015-12-11 kl. 21.11.33

Send meg en mail med fullt navn og adresse så skal jeg videreformidle :)