Julekort 2015

julekort3 Da var jeg endelig ferdig med julekortene. Endelig ikke fordi det var så voldsomt seint, men endelig fordi jeg har tegnet det opp ganske mange ganger nå. Ble bare aldri fornøyd, før jeg plutselig ble det.

Brukte min egen oppskrift på Picmonkey, men ulempen med det er at man ikke kan fortsette å jobbe med det på et senere tidspunkt når man finner ut at man vil ha det på en annen måte. Så da lastet jeg ned fontene og lagde det i Photshop istedenfor.

Det er også ganske enkelt å hente digitale elementer i Picmonkey til egen maskin hvis man vil bruke de der. Da trykker man på Design, og så velger en eller annen størrelse og på Canvas velger man "transparent background" og da får man lagre det som png etterpå og kan bruke det i Photoshop.

julekort2

Baksiden laget jeg som et slags annerledes julebrev. Litt inspirert av Pinterest, og litt inspirert av min egen årsplakat jeg laget til Fredrik.

Jeg har fått helt dilla på sånne "Infographics" som det heter på engelsk. De fleste symboler kan finnes ved å google litt, og i photshop kan man farge de sånn som man vil.  I bakgrunnen brukte jeg et av bilde jeg tok av han bakfra og endret gjennomsiktigeten til sånn 30 %.

Det ble bare mobilbilder denne gangen, det har vært sykdom i hus igjen og vi er ganske slitne hele gjengen så all energien min gikk til å lage julekort, hehe. De er printet på 250 g matt dobbeltsidig fotopapir fra Permajet.

Ikke glem å melde deg på julekalenderen min da :) Denne gangen kan du vinne 150 merkelapper +merketang fra ABC Navnetrykk!