Bedre sent enn aldri! (Gratis nedlastning av julekalender-tags)

For dere som følger meg på instagram (@spesiellinor), kunne dere se at jeg lagde nummer-lappene til pakkekalender for rundt 2 uker siden. Siden den gang har jeg vært på et par julebord og en boklansering, Fredrik har vært syk og nå er jeg syk.. så idag fikk jeg endelig pakket inn og limt på nummer på pakkene.

20151202-desember_010-Edit

Tagsene laget jeg i photoshop. Og hvis det er noen andre som er like treg som meg, så kan du laste de ned herfra:

Meningen var jo at jeg skulle få lagt de ut litt før, og så kunne litt flere fått glede av de, hehe. Men de kan jo brukes neste år også :) De er 2inch store, så hvis du skriver du ut i 100% størrelse så kan du bruke en sirkelpunch i den størrelsen til å trykke de ut hvis du ikke vil klippe. Jeg festet de til pakkene med dobbeltsidig teip bare.

Jeg er ikke treig med alt da, jeg har også fått laget gavelapper siden vi må levere fra oss de første julegavene allerede til helgen. I år ble det bildene som jeg tok til julekortene, men som ikke ble brukt til det.

20151202-desember_001

Jeg laget de med den digitale kuttemaskinen min, Silhouette Cameo. Men det går jo fint an å skrive det ut på fotopapir og så klippe de ut.

20151202-desember_017

Jeg kommer til å legge ut gratis nedlastninger på diverse juleting fremover, mest til kakebord da. Litt sånn innimellom give-awayene. Så følg med :)

Det ser ikke heeelt ut som jul her enda.. Det vil si det ligger resten av julepapir på stuegulvet nå. Men det kommer vel opp en gang rett før vi skal dra og feire jul i Stavanger.

Alle mine julerelaterte innlegg (også fra tidligere år) kan du lese her!