Jukse-supermamma boklansering

juksesupermamma boklansering Igår var jeg med på boklanseringen for boken Jukse-supermamma som er skrevet av Tone (Tonerose Design) og tvillingsøsteren Elisabeth.

Det var et utrolig flott arrangement hvor jeg fikk henge med masse flott bloggdamer hele kvelden :)

20151130-bloggevent_015

I god Tonerose-stil var det selfølgelig et skikkelig gjennomført kakebord! Jeg ble helt imponert over alle detaljene. På muffinsene var det små spiselige bøker som selvfølgelig hadde bilde av Jukse-supermamma boken.

Jeg har desverre ikke fått lest så mye i den enda, men jeg fikk bladd fort gjennom den og den så utrolig fin ut. Det er en feel-good bok med masse tips og råd til alle mammaer der ute som kanskje stresser med å få tid til alt i en hektisk hverdag. Jeg hadde faktisk forhåndsbestilt den, og igår fikk jeg en signert utgave. Så nå har jeg faktisk to, hehe. Derfor tenker jeg at den andre gir jeg vekk en av dagene i julekalenderen min her på bloggen. Så følg med hvis du også har lyst på denne!

20151130-bloggevent_014

I tillegg til to velfylte goodie-bager var det også ballongslipp på slutten av kvelden. Da ble det sluppet ballonger over oss med masse gavekort inni. Som en av de laveste der fikk jeg selvfølgelig ikke tak i noe, hehe. Men jeg fikk tatt noen kule bilder :p

20151130-bloggevent_032-Edit

Sponsorene til ballongslippet kan du lese mer om her.

Jeg koste meg ihvertfall veldig! Jeg sov over i Drammen så jeg slapp å reise så langt (og jeg jobber jo på Skøyen). Men kl 5 våknet jeg av at jeg drømte av at jeg ble vekket av babygråt... Typisk når babyen er hjemme!

Heldigvis fikk jeg sove igjen, og sitteplass på toget til jobb :)

 

PS: Ikke glem julekalenderen min da  ;) Frem til 3. desember kan du være med i trekningen av 8 stk Smudis-poser!