Dåpsdetaljer

Felix-dåp-18-2

// Foto credit: Fabelaktig //

For en måned siden døpte fine Maia sin lille Felix. Da hun sa hun ville bruke mine bordkort og etiketter i dåpen, følte jeg meg faktisk litt beæret, hehe.

Maia er en jeg har blitt kjent med gjennom sosiale medier, hun har en blogg jeg har fulgt lenge og etterhvert har vi blitt kjent i det virkelige liv også :) Hvis du ikke har vært innom bloggen hennes før anbefaler jeg absolutt å ta en tur!

Hun laget også et eget innlegg om dåpsdetaljene sine, det kan du lese her. Da jeg så hun hadde kjøpt m&m´s med navn på ble jeg litt misunnelig kjente jeg!

Felix-dåp-17

// Foto credit: Fabelaktig //

Maia ville heller ha et annet dikt enn "Mauren" på siden, og det var selvfølgelig ingen problem å lage. Så hvis du vil bestille bordkort av meg og har andre ønsker en "standarden" så er det bare å ta kontakt så finner vi ut av noe!

Jeg har laget både med andre dikt, annet på næringsinnhold, fødselsinfo og egenprodusert tekst. Jeg har også laget dem til både barnebursdag og konfirmasjon. Alle trykksakene jeg lager finner du i nettbutikken min :) Som nå også har fått egen side på facebook!