Ny parkdress

20151108-untitled_039 Det blir jo aldri vinter, så vi måtte kjøpe ny parkdress til Fredrik. Vi har en vinterdress i str 86 fra Reima, men det er alt for varmt ute enda til å bruke den.

Det er jo 7 grader tidlig om morgenen. Så da han vokste ut av den vi hadde i str 80, kjøpte vi en ny parkdress i 86. Syns denne her var så utrolig søt, og generelt har vi vært veldig fornøyd med Reima sine klær (og dette innlegget er ikke sponset ;) ).

Men det er sikkelig høstvær for tiden da. Nesten Bergensvær. Men bare nesten. Jeg har enda ikke trengt å ha på meg en regnbukse. Men så setter Fredrik seg ned litt mer enn jeg gjør.

reima parkdress

Bildene tok jeg med min nye 105mm sigma linse, som er en super makro og portrettlinse. Med 105 mm trenger jeg ikke stå så nærmt og ta bilder av, og det er faktisk en sjangs for å få tatt de, hehe. Han har oppdaget at det er skjerm på baksiden av kameraet, og er han for nærmt vil han bare se. Litt på avstand får jeg knipse litt hvis han er opptatt med andre ting.