Lekekjøkkenet

Sponset produkt

20150920-septembe_015-Edit

For en stund siden vi fikk tilsett dette kjempeflotte Woodlii lekekjøkkenet fra Jollyroom. Vi hadde egentlig tenkt at han skulle få lekekjøkken til jul, men jeg er veldig glad for at vi fikk et før det.

Han har hatt så mye glede av det helt fra vi fikk det i september. Vet ikke om det er fordi de har lignende i barnehagen, men dette er den første leken han skikkelig har lekt med.

20151108-november_024

Vi kjøpte gryter og kjøkkentilbehøret i samme serien, både fordi det er i tre og lager ikke like store merker i gulvet når de blir slengt rundt, og fordi jeg syns det er finere når ting fargekoordinerer, hehe.

Han rører rundt med sleiven og steiker med stekepannen, og når han er ferdig setter han det til munnen og smatter, og sier "nam, nam, nam". Og vi må også smake på :)

20151108-november_020

Det er mest toppen som blir brukt foreløpig, siden han har litt problemer med å åpne ovnen enda. Også snurrer han rundt på viserne til klokken som han såvidt rekker opp til.

Han syns det er veldig gøy å være med oss på kjøkkenet, men ikke alt der som er like trygt. Så da er det veldig kjekt at han har sitt eget han kan "lage mat" på :)