Farsdag

fathers day card Idag var det farsdag, og jeg holdt faktisk nesten på å glemme det :p Ikke at man må huske på sånne dager, men jeg syns det er koselig å få oppmerksomhet både på Valentines og morsdag, så da må jeg jammen bidra litt jeg og.

Heldigvis har jeg alt jeg trenger for å lage et kort hjemme. Jeg bruke dobbeltsidig matt fotopapir, og tegnet opp kortet i Photoshop.

farsdag kort

Vi har også en XXL rett nedenfor oss, og jeg visste at han trengte en turbukse. Dessuten er litt kraftigere bukser kjekk å ha når vi skal leke med Fredrik ute, og fint med en som puster bedre enn en regnbukse.

Så da kjøpte jeg en Bergans 3-lags skallbukse.

8876031574046_1093256_Black_64778_jpg

Jeg rakk faktisk ikke å pakke den inn en gang, for de skulle ut å leke i morges da jeg såvidt hadde stått opp.