Sykdom i heimen

image1 Da var omgangssyken kommet  til oss også. De siste dagene har vi ligget strykeflate alle 3 faktisk.

Heldigvis har vi klart å få i Fredrik litt mat og litt drikke hele tiden, så vi var aldri redd for at han skulle bli dehydrert. Han ga tydelig uttrykk for at det var melk han ville ha, og stod og pekte på flasken. Vi måtte bare passe på at han ikke fikk for mye slik at det kom opp igjen med en gang.

Barne-TV har vært god å ha disse dagene. Spesielt når det var vanskelig å få i han mat, måtte vi krype til korset å la han spise foran TVen. Jeg har egentlig alltid sagt at jeg aldri kommer til å gjøre det. Men han må jo få i seg mat, hehe. Og jeg har ikke akkurat hatt så mye energi til å få han til å spise på andre måter.

Fantorangen er veldig poulær her i huset, og han ler og peker på Tven, og ha ler og peker på Tven når det kommer på. Lille Jack er favoritten, da sitter han som klistret til skjermen. Og når episoden nærmer seg slutt vinker han og sier "hadet" til både Lille Jack, og de andre figurene etter hvert som de dukker opp og vinker. Igår pekte han og sa "ku" når den kom opp på skjermen også.

Jeg har litt innimellom fått oppgradert utseende på bloggen min også. Håper dere liker det :) Det er noe jeg har tenkt å gjøre lenge, men aldri fått tid til. Headeren jeg hadde var jo bare noe kjapt jeg satt sammen med bildene jeg hadde tilgjengelig i Spania. Den jeg har nå er ikke så veldig spennende heller hehe. Men syns totalt sett at helheten ble ren og fin. Så si gjerne fra om du har noen meninger om utseende :) På bloggen altså. Jeg går rundt usminket og i joggebukse, men det får du ikke se her.