*Sponset video* - Jon Niklas Rønning redder deg fra tidsklemmen!

Sponset innlegg

Da jeg var barnløs student skjønte jeg ikke helt hva folk mente med "tidsklemma". Det var jo bare å gjøre det man skulle hver dag, og hvis det ikke gikk en dag så gjorde man det neste. Nå med barn, hus og full jobb har jeg blitt en av de som bare ikke får ting til å gå opp.

I videoen over kan du se komiker Jon Niklas Rønning sine tips for å spare en time hver dag :p Bakgrunnen for videoen er at Microsoft har lansert Office 365, som inneholder alle verktøyene man trenger for å planlegge og koordinere hverdagslivet. Jon Niklas har kanskje litt mer kreative måter å spare tid på, hehe.

Mine beste tips for å spare tid:

  1. Ikke få barn Barn er den største tidstyven jeg har vært borti! Uten barn har man tid til nesten hva man vil.
  2. Slutt å se på TV Det er ingenting man trenger å se på TV, ihvertfall ikke til oppsatte tider. Hvis du må se bruk  opptak eller en strømningstjeneste så du kan se det når du absolutt ikke skal gjøre noe annet.
  3. Ikke gjør husarbeid Her kan man spare 1-3 timer hver dag, og familien får godt immunforsvar med skitten hus. Da sparer man også tid på å være syk og gå til legen.
  4. Ikke ha hobbyer Ting som ikke har nytteverdi kan man spare mye tid på luke ut.
  5. Slutt å jobbe Tidstyv nr 2. Veldig mye mer man får tid til ved å være hjemme hele dagen.

Man trenger ikke følge alle rådene mine, men minst 3 :p

Innlegget er sponset