Tumletid på Kids Expo

tumletid kids expo På lørdag var vi invitert av bObles til KidsExpo i Lillestrøm. KidsExpo er Norges største messe for barn. Det er masse gøye stands, blant annet hadde de en stor Frost snøkule som barna kunne gå inni. Og jeg må innrømme at jeg hadde litt lyst jeg også, hehe. Vi var der i fjor også, men da var Fredrik veldig liten. I år var det litt mer liv for å si det sånn! Jeg er glad min mann var med, så vi ihvertfall kunne høre litt etter mens den andre løp etter 1åringen.

bobles leker

Jeg elsker lekene til bObles. De er fine å se på, Fredrik elsker de, og det er genialt å ha leker til barn i alle aldre hjemme.

Favoritten nå for tiden er krokodillen (samme som den på bildet nederst til venstre), som har en trapp på ryggen. Nå kommer han seg faktisk opp på andre trinnet uten støtte! Vi har også en donut som har setter seg på og hopper. Han spretter av innimellom, men det er bare morsomt, hehe. Vi fikk også med oss en liten donut hjem fra treffet igår :) Så samlingen vår består nå av en kylling, krokodille, en stor og en liten donut og en elefant. Og vi har et par på ønskelisten til jul også.

bobles tumletid

Vi hilste også på noen andre hyggelige bloggere mens vi var der; Stine, Kirsti og Inger-Marie som også har 1åringer.

Etterpå gikk vi rundt og kikket på resten av messen, og kjøpte noen bøker og ullsokker.

Håper dere også har hatt en fin helg :)