På bæretur i høstværet.

20151018-oktober_003 Nå når det har vært så fine høstdager, har jeg fått brukt den fineste bæreselen jeg har, en toddler-sele fra Goklompen. Den har jeg fått sydd til meg, med kortere stropper fordi jeg er så liten :p og farger jeg har valgt ut. Den kan faktisk brukes med innsiden ut også, og der har jeg et svart panel med noe broderier. Med den har jeg ikke fått brukt utover enda. Fordelen med denne selen er at panelet er større, så han sitter bedre ergonomisk i den, og det er gode polstrede stropper til meg også. Han veier snart 12 kg, og jeg har ingen problemer med å bære han lenge. Eneste ulempen med denne er at den er tung å stramme, så jeg bruker den ikke når jeg er alene.

20151018-oktober_016-Edit

Vi har faktisk skogen rett bak oss, og med en som elsker å utforske er det utrolig greit å slippe å reise for å komme ut i naturen. Men når togene har signalfeil for andre gang på 3 dager, så hater man det litt :p

20151018-oktober_004

Jeg skal ikke klage, men i det siste har jeg fått veldig mange bestillinger i nettbutikken min. Det er jo utrolig gøy, men jeg lurer avogtil på hvordan jeg skal få tid til alt. Det vil si jeg får jo ikke tid til absolutt alt jeg vil. Så fotobøkene er litt på vent, men så er det veldig koselig å lage ting til andre også da :)