Bryllup!

bryllup oslo ullern I helgen var vi i bryllup i Oslo. Fredrik var med i kirken, og det gikk faktisk helt fint frem til helt på slutten, rett før de ble gift. Da var han litt lei. Ingen grining, men han hadde mer lyst til å løpe rundt og begynte å hoie til folk som satt på andre siden. Selv om vi hadde med oss både smokk og stille leker. Folk, og spesielt fremmede, er jo noe av det gøyeste han vet om.. etter hunder.

20151010-mieogegil_019

Dressen hans, som er i str 80, passer faktisk fortsatt. Men skjorten måtte vi bytte ut. Første gang han brukte den var i dåpen til kusinen i mai, da var den riktignok for stor siden han brukte str 74. Men nå bruker han mest 86.

20151010-mieogegil_016

Søsteren til mannen min satt barnevakt også, men uheldigvis våknet han kl 23.30, og hun fikk han ikke til å sovne igjen, så da dro vi hjem. Så alt for sein kunne vi ikke være uansett, men hadde tenkt å være litt til.

20151010-mieogegil_003

Jeg tok ikke med meg kamera på festen. Mest fordi jeg ikke kjente så veldig mange der, og det er for flaut å ta bilder av folk jeg ikke kjenner.

Jeg håper det går lettere med barnevakt etterhvert. Vi har jo hatt det i Bergen før, og bare skjedd en gang at han har vært våken etter at vi har lagt han. Men da klarte min far å få han til å sovne igjen. Nå er han større og skjønner litt mer, så da er det litt vanskeligere for andre.

Det er koselig med bryllup da, jeg får nesten lyst å gifte meg på nytt, hehe. Med samme mann altså, men det holder vel med en gang :p

20151010-mieogegil_003-2

//Så gøy med masse folk!//