Veggpynt til barnerommet

FullSizeRender Da har jeg (eller jeg og jeg.. jeg pekte på hvor den skulle være) hengt opp plakaten jeg lagde i forbindelse med Fredrik sin 1årsdag :) Nå mangler jeg egentlig bare et teppe, så tror jeg at rommet er ferdig... til han er sånn 3 år og ikke kan ha et babyrom lenger. Billampen fra Ferm Living har forresten ikke fått ledning enda siden jeg er litt redd han skal få tak i den fra sengen, så lys i den får han når han kan håndtere en ledning i nærheten av sengen.

årsplakat barnerom veggpynt

fine little day sengetøy junior

Sengetøyet er fra Fine little day og heter Gran. Jeg kjøpte mitt på Jollyroom. Det er 100x130, mens en vanlig norsk juniordyne er 100x140, så litt greit å vite om :) Men de svenske dynene er 100x130.

20151004-barnerom_018

Han bruker ikke pute enda, men den kan ligge der som pynt avogtil. Det vil si den lå der for dette bildet.

Andre innlegg om barnerommet kan du se her.