Ny bæresele fra Ergobaby

For noen dager siden så jeg at Barnas Hus skulle ha en kampanje sammen med Ergobaby hvor man kan levere inn gamle bæreseler til Dråpen i havet, organiasjonen av frivillige som hjelper flyktninger fra Syria på Lesbos. De første 100 fikk også en ny Ergobaby original, designet av Karen Frost. Jeg hadde tenkt å levere en gammel bæresele til Dråpen i havet uansett (jeg har litt for mange, hehe), så da dro vi til Rygge Storsenter lørdag morgen . Jeg pleier aldri å vinne noe, og er heller ikke av typen som stiller meg opp mange timer i forveien for å brøyte med frem. 25 minutter før var vi, og det holdt visst akkurat!

ergobaby original karen frost

Vi brukte jo Ergobaby 360 mye da Fredrik var liten, men den ble for smal i setet da han var rundt 9-10 mnd, så selv om den tåler opp til 20 kg, så sitter de ergonomisk best når selen går fra knehase til knehase (så  baby sitter i M-posisjon). I tillegg har den borrelås på midjebeltet, som er ganske irriterende. Ikke kan man etterstramme og det tar tid å få av og på. I tillegg vekker man en sovende baby når man skal ta den av.

Skjermbilde 2015-10-04 kl. 11.54.29

//Kilde: Barnas Hus//

Original-modellen har klips på midjebeltet, bredere sete og en lomme foran til mobil og lommebok. Men 360 har lengre rygg siden man kan brette opp kanten øverst, i tillegg er det lomme med glidelås så man kan pakke hetten helt vekk.

Det er nok ikke flere av jubileumsselene igjen, men jeg oppfordrer uansett alle som har gamle bæreseler de ikke bruker til å donere dem til dette formålet :) Da går de til flyktninger som har svært lite, og fortsatt har en lang vei foran seg å gå. En bæresele kan gjøre turen litt lettere for de som har små barn. Jeg vet Dråpen i havet har lager i Oslo, men frem til 11 oktober kan man ihvertfall levere inn bæreseler på Barnas Hus over hele landet.