Det er høst!

didriksons vindjakke miniature regnbukse //Didriksons Vindjakke str 80, Mini a ture regnbukse str 86, Ecco sko str 21//

Da var det blitt høst også. I barnehagen har vi byttet ut parkdressen med en høstdress fra Vossatasser, mens hjemme klarer vi oss med vindjakke og regnbukse. Det er så gøy å følge utviklingen hans for tiden. Fra en liten bylt som bare lå der til en stor, og veldig blond, gutt som leker selv i sandkassen, går og nesten løper, peker og gjør seg forstått, og sier "mamma, pappa, mer, lys, hallo" og "baby" av en eller annen grunn. Jeg må spørre de i barnehagen om de snakker mye om babyer, for det gjør ikke vi, hehe. Også forstår han kjempemye mer enn han gjorde bare for et par uker siden. Jeg kan åpne sekken og si : "kan du legge tutten din oppi der?" også putter han smokken oppi :) Kaste ting i bosset er også veldig gøy, nå finner han papir selv også som han vil kaste.

Nå har hverdagen skikkelig innhentet oss, og jeg begynner for alvor å skjønne hva folk mener med tidsklemma. I tillegg "må" vi spise kl 17 slik at Fredrik får måltidene sine, så det begrenser jo utvalget noe.

Jeg har fått prosjekt på jobben, så nå fylles kalenderen fort opp. Jeg skal skrive mer om den nye jobben min altså, jeg må bare få litt tid og overskudd, hehe :) En kjapp opptelling fra nettbutikken min viser at jeg har hatt over 100 bestillinger bare i år! Det syns jeg er veldig kult. Men nå har jeg satt leveringstid til 2 uker, for jeg kan bare ikke sitte med det hver kveld.  Blogging skulle jeg ønske gjerne hatt mer tid til, og ta bilder. Og ikke minst lage album, veggpynt, fotobøker ++ av bildene mine. Jeg må slutte å kaste vekk hele natten på å sove...