Lekekjøkken fra Woodlii

Sponset av Jollyroom

20150920-septembe_015-Edit

//Woodlii lekekjøkken fra Jollyroom//

Fredrik har nå kommet i den alderen at typiske babyleker ikke er så spennende lenger. Derfor passet det utmerket at vi fikk et lekekjøkken fra Jollyroom!

Han skal nemlig gjøre akkurat det samme som vi gjør, og elsker å "røre i gryter", "skrelle poteter" og "raspe gulerøtter". Jeg skriver i hermetegn fordi han får det jo ikke helt til enda, hehe.

Vi har lekekjøkken i modellen Prins og Prinsesse blå. Det er en klokke øverst, en vask og to stekeplater på benken, en hylle under vasken og ovn under steketoppen. Det er også to kroker øverst og en knagg på høyre side.

woodlii

Vi har satt kjøkkenet i stuen, ihvertfall foreløpig. Det er jo der vi er mest. Jeg har allerede begynt å se på små gryter og lekemat som han kan få ha til. For øyeblikket har han fått låne en sleiv og en stekespade av oss og så rører han rundt i vasken, hehe.

Jeg tror han kommer til å få veldig stor glede av dette fremover når han begynner å leke enda mer. Fetteren hans har også et lignende kjøkken som er veldig populært. Jeg valgte dette fordi jeg syns det var fint å se på, samtidig som det inneholt de "viktige" funksjonene.

Woodlii lekekjøkken kan du bestille her, og nå er det tilogmed på salg ;)

Produktet er sponset av Jollyroom