Julegaver!

Haha, ja du leste riktig :p Jeg har ikke tatt helt av og begynt å kjøpe masse julegaver. MEN jeg så Fotoknudsen hadde 50% på fotobøker nå. I tillegg har jo Fredrik akkurat blitt 1 år, så da begynte jeg på fotobøkene som besteforeldrene skal få i julegave (ja, nå vet jeg at de sannsynligvis kommer til å lese det her, men jeg tror ikke det kommer som noen overraskelse, hehe).

image1

Så da tok jeg frem Indesign igjen begynte å tegne på fotobok :) Av alle bildene jeg fant frem måtte kutte ned til ca halvparten. Nå mangler bare litt tekst her og der. Når jeg er ferdig så eksporterer jeg sidene som bilder, og så setter jeg det bare inn som helsides bilder i programvaren til der jeg skal printe den.

Blurb har forresten en plugin i Indesign så da kan du bestille boken rett fra programmet, og ikke laste det opp i noe annet. Det fungerte veldig greit da jeg prøvde det, men de har veldig lang leveringstid. Det er det eneste som er litt synd.

Målet mitt er å lage fotobøker av alle feriene våre (og så plutselig har jeg fått lyst å lage av dåpen, julen, første bursdagsfeiring +++). Så da må jeg begynne å spare, og ikke minst ta meg tid til det :)

Fotoboken jeg laget av turen vår til New York i 2011 kan du se her.