Ole Brumm-bursdag!

ole brumm bursdag 1årsdag Lille gull har blitt 1 år, og vi feiret med hele TO Ole Brumm-bursdager. Den ene ble feiret helgen for 2 uker siden med familie, og den andre sist helg med små og store gode venner :)

Familiebursdagen ble lagt på en skikkelig sommerdag, og Fredrik og fetteren gikk mesteparten av tiden rundt i bare bleien, hehe. Jeg lagde "litt" pyntegreier til bursdagen hans. Med litt mener jeg at jeg egentlig ville lage mer, og at ja jeg vet at det er galskap. Men det er jo hobbyen min. Jeg elsker å sitte i photoshop og tegne. Hvis noen andre kunne klippet og limt, så skulle jeg laget masse masse mer.

Smoothien er laget av modne bananer, fryste jordbær og jordbærbiola og var nesten mer populær enn kake blant de små! Fredrik drakk tre stk, og vi måtte sette de vekk fordi han begynte å grine når han ikke fikk mer.

ole brumm bursdag

Ole brumm-figurene som hang i heliumballongene kjøpte jeg på Etsy. De var litt store, så skulle printet de litt mindre. Fredrik syns det var kjempegøy å holde i figuren og slå ballongen rundt omkring. Men hele konseptet bursdag var bare veldig veldig gøy. Han begynte faktisk å gå skikkelig i familiebesøket, og i barnebursdagen gikk han masse rundt helt selv.