Tvillingbursdag!

20150809-august032-Edit Idag har vi vært i tvillingbursdag til de søte naboene våre som er 8 dager eldre enn Fredrik. Det er faktisk 4 barn som ble født innenfor 2 uker i husene rundt postkassene :) Vi er i samme barselgruppe også. Fredrik fikk pyntet seg i et kjempefint sett fra Tim og Tia. Det var så varmt i dag også, så vi droppet strømpebukse. Det er ikke så ofte han får på seg finklær, så jeg må passe på å få brukt alt før det blir for smått, hehe.

20150809-august022-Edit

Tvillingene fikk hvert sitt puslespill med knotter, og så laget jeg kort til dem av bilder jeg har tatt tidligere i år :) Det er enda et par uker til vi skal feire Fredrik. Vi må ta det etter bursdagen hans, siden huset vårt ikke er klart enda, og jeg orker ikke ha det med en gang det er klart. Hun ene naboen min sa at jeg måtte jo ikke gjøre mye ut av det.. Da måtte jeg le litt :p Altså man MÅ jo ikke gjøre mye utav det, og han husker det jo ikke uansett. Men jeg syns det er kjempegøy å lage pynt, kort og invitasjoner, så den anledningen lar jeg ikke gå fra meg.

Imorgen er det slutt på husmortilværelsen, og da begynner jeg i helt ny jobb! Den kan jeg fortelle mer om i et annet innlegg.