Så mange prosjekter, så lite tid...

project life mess //Organisert rot//

Jeg har så mye ting jeg vil få ferdig jeg bare aaner ikke når jeg skal få gjort det, hehe. Og mens jeg holder på en ting, feks babyboken så begynner jeg litt her og der med alle mulig andre prosjekter. Jeg har bokser med kort, billetter ++ fra steder vi har vært jeg ikke aner hva jeg skal gjøre med. Tror de må bare ligge der. For jeg er ikke sånn som limer sånne ting inn i album.

Dette er noen av prosjektene jeg har lyst å gjøre ferdig, noen kommer til å bli ferdig. Andre må jeg nok være hjemmeværende husmor (med barn i barnehagen) for å få ferdig :p

  • "Mitt første år" - fotobok til Fredrik
  • Fotobok av bryllupet vårt og bryllupsreisen
  • Fotobok av ALLE reisene våre (vi har vært sammen siden 2010 og reist MASSE)
  • Fotoalbum, med fysiske bilder, av andre bilder. Det er de siste sidene jeg lagde du ser på bildet øverst i innlegget fra da venninnen min giftet seg.. i juni 2011...så et stykke igjen.
  • Lage ferdig bursdagspynten til Fredrik sin Ole Brumm-bursdag
  • Wallstickersene til barnerommet (jeg har maskin så jeg kan lage det selv).
  • Mer praktisk prosjekt: Scanne alle kvitteringer og papirer vi har liggende, siden det er mye lettere å finne ting i Evernote enn å leite gjennom alt vi har (jeg tar jo vare på alt også)
  • ..og ikke minst: Komme i orden i huset igjen når de er ferdig med gulvet :p

Jeg har jo også alltid likt å lage kort og litt mer puslete hobbyer, men det får vente til Fredrik er gammel nok til å være med, hehe. Foreløpig er det digitale hobbyer hvor jeg kan printe ut resultatet som er enklest å gjøre med lite barn. For meg ihvertfall. Jeg har fått oppgradert Macbooken min fra 2010 med nytt minne og SSD-disk, så da kan jeg kjøre photoshop og lightroom fra fanget i sofaen ;)

Og på mandag begynner jeg å jobbe igjen, så da får vi se hvor mye annet jeg får gjort, hehe. Jeg må nok lage meg en timeplan...