11 måneder!

baby 11 mnd Da har vår lille, store tass blitt hele 11 måneder. Ikke lenge igjen før han runder året! Nå har han akkurat gått ned til bare en lur om dagen, og jeg tar meg i å lure på hva de med to tette tenker på :p  Hehe, neida, det er sikkert veldig koselig. Men jeg hadde aldri trodd at en på 11 måneder kunne ha så mye energi som lille Fredrik har. Han står og hopper i sengen om morgenen, klar til å begynne dagen. Mellom 5 og 6 en gang..

Han går fint hvis vi holder han i to hender, og litt med å bare holde i en hånd. Fra han var 10 måneder har han begynt å få yoghurt, og han sier "Mmmmmmm" kjempehøyt når han spiser det. Hvis det tar litt for lang tid før neste skje kommer, ser han strengt på oss og sier samme lyden, men i et litt sintere toneleie. Han er fortsatt veldig glad i mat, og aller helst maten som vi spiser. Hvis han ser det er noe mat i nærheten galopperer han bort på alle fire og henger i beina våre til han får smake, og aller helst overta maten.

Enda ingen tenner, men spiser fint biter av mat som er myke som han plukker fra bordet selv. Han kan vinke, vise hvor stor han er og klappe. Noen ganger på kommando, og noen ganger ikke.

1årsdagen håper vi å kunne feire hjemme, men nå har vi fått beskjed om at det er rundt en måned til de er ferdig med å fikse gulvet i huset vårt.. så vi får se da! Kryss fingrene for oss :)