Livet på Bislett

stue23-wpcf_647x432//Bilder fra Frogner House Appartments//

Da har vi bodd i leilighet på Bislett i litt over en uke, mens de fikser vannlekkasjen i huset. Føles nesten som en storbyferie, hehe. Leiligheten er god standard på, og det er 2 små soverom. Jeg kjenner jeg er ganske glad for at vi slipper å ha Fredrik inne på rommet vårt. I tillegg er det ingen "ting" her, det er jo en utleieleilighet og ingen som bor her fast, så vi slapp å barnesikre noe.

gang1-wpcf_647x432

sov12-wpcf_647x432

Soverommet er ganske lite.. men sengen er kjempestor, og god å ligge i. Som på et hotell :)

Vi har også fått testet ut takeaway-mulighetene i nærheten. Ikura Sushi har supergod suhi (men er det eneste stedet vi har hentet sushi fra da, hehe). Kongekrabbe handroll og sommerruller (ok, det var ikke sushi da) er mine favoritter defra. Mother India hadde veldig god indisk mat, men er ganske dyre. Neste gang tenkte vi å prøve en av de andre indiske, men kanskje den er så dyr fordi den er bedre enn de andre.

image3Vi har tatt med en del av lekene ned i leiligheten, og Fredrik farter rundt i bakgården med "rullatoren" sin :p

image1 //Verdens søteste ryggsekk :) //

Vi har også bært litt på tur. Både når han har vært vognlei, og vi ikke har giddet å ta med vognen. Merker at han syns det er veldig kjekt å sitte i bæresele nå som han er så nysgjerrig. Før sovnet han bare når vi bar. Han sovner lett når også hvis jeg har han på magen og "bysser", men på ryggen sitter han og titter seg rundt og vinker og smiler til de som går forbi.

Neste uke har vi fått låne huset til naboen, så da sover vi nok hjemme og er våken i nabohuset. Og så satser vi på at betongen under gulvet blir tørr og vi får nytt gulv før det blir august...