Deilige dager i Gøteborg

Nå har vi kommet hjem etter noen utrolig deilige og avslappende dager i Gøteborg. Første dagen var litt slitsomt med Fredrik som hadde feber. Aner ikke hva det var denne gangen, men det ga seg i løpet av natten.

Vi måtte jo ut av huset også pga vannlekkasjen. Men han fikk sove mellom oss på hotellrommet så det gikk greit, hehe. Eneste gangen han vil sove sammen med oss er når han er syk. Vi måtte sove litt på skift siden han ikke sov så godt, og vi måtte ligge ganske stille. Det er min kjære litt flinkere til enn meg. Jeg sov i en singlet, og hvis den kommer litt skjeivt, så må jeg vri den tilbake.

Vi bodde på Clarion Post Hotell denne gangen også. Vi har bodd der tidligere og jeg syns det er et helt fantastisk hotell. I tillegg eeelsker jeg SPA-avdelingen der. De er så utrolig flinke og hyggelige der. Og jeg fikk egentid med både massasje og ansiktsbehandling.

Skjermbilde 2015-07-06 kl. 22.44.13 //Bilde fra hjemmesiden til Skönhetsfabriken//

Det gikk veldig greit å ha baby på hotellet. Vi hadde reiseseng på rommet, der var det vannkoker. Flaskene vasket vi bare opp i vasken på rommet (vi steriliserer jo ikke de hver gang nå). Når han skulle ha mat hadde de barnestoler i restauranten, og det var ingen problem å få gi han mat selv om vi ikke skulle spise da :)

På torsdag gikk vi i Liseberg. Det var kanskje ikke sånn kjempemasse for små babyer, men det var faktisk flere karuseller han fikk ta. Den gøyeste var en som gikk inn i et slott med Askepott og folk som gikk rundt. I de andre vanlige satt han stort sett og så ut i luften. Var nok helt greit, men kanskje ikke så mye mer spennende enn å kjøre bil. Tenker neste år ville han syntes det var veldig gøy.

gøteborg med baby //1. Vi spiser pølse i Liseberg, den var faktisk fantastisk god. Lammepølse med rødbeter og noe ostegreier 2. Sååååå stor //

liseberg med baby

Dagen etter dro vi på Barnens Zoo i Slottskogen. Det var 10 minutter med trikk nr 1 fra hotellet. Barnens Zoo er en klappehage hvor det går dyr løs som barna kan få klappe. Fredrik er jo helt gal etter dyr, og storkoste seg!  Men vi måtte pinneholde hendene hans så han ikke dro i de veldig rolige dyrene, som ikke var særlig redd (jeg tipper de har sett det meste av unger).

20150703-gøteborg199-Edit

20150703-gøteborg172-Edit

De har en vanlig dyrepark også, med nordiske dyr. Men den rakk vi ikke å se denne gangen. Etter gikk vi å spiste på en restaurant med helt utrolig god mat.  Market Komex Eatery lå ca 15 minutter å gå fra hotellet på Rosenlund. Det er Koreansk og Mexicansk fusion mat. kjempegodt!

Neste år (ja, vi reiser der sikkert da også, hehe) tenkte jeg å få med oss Albert Åbergs kulturhus som lå rett ved siden av hotellet, men det får han nok mer glede av når han er blitt litt større.