En aktiv liten luring :)

2 mnd 10 mndSom jeg har skrevet tidligere så er det ikke akkurat så lett å ta bilder av Fredrik for tiden. Det ser du kanskje på hvor krøllete teppet er på bilde til høyre, som er fra da han var 10 mnd. Til venstre er han 2. Jeg hadde litt lyst å ta nye bilder å prøve å rette ut teppe, men resultatet blir vel det samme, hehe. Han blir også veldig lei seg innimellom fordi han ikke får kameraet, så da kan vi ikke ta mer bilder. Jeg beklager også at det er litt stille fra meg for tiden. Vi har jo hatt vannlekkasje i hele 1. etasje og på onsdag begynner de å rive opp hele gulvet, så da må alt nede flyttes opp. Så vi rydder så mye vi klarer om dagen. Det har vært litt kaos i andre etasje (blant annet alle nye og rene klær som vi bare har kastet fra oss inne på filmrommet, hehe) siden vi kom hjem fra ferie, så jeg ville få orden i det først. I tillegg har jeg tatt en skikkelig oppryddning på hobbyrommet/kontoret mitt.

På onsdag reiser vi noen dager til Gøteborg. Vi reiser jo dit hvert år, men i år blir første gang med barn. I fjor var jeg veldig gravid da vi var der.

Håper dere nyter sommeren, og plutselig er jeg litt mer aktiv på bloggen igjen :)