I Spania med baby: De første dagene

Spania med baby San Javier

Da har vi kommet oss vel frem til Spania, og kommet noenlunde i orden i huset. Det er kjempevarmt og deilig her... og deilig air condition inne, hehe. Flyturen gikk overraskende bra. Litt grining selvfølgelig, men ikke sånn veldig mye. Vi fløy med Norwegian og bestilte et ekstra sete til Fredrik som vi kunne ha bilstolen i. På vei opp var midt i leggetiden hans, og han klarte ikke helt å finne roen i bilstolen, så da sov han i fanget til pappaen. Men den var super å ha så han kunne sitte og leke i, og ikke minst få grøt. Selv om det ble litt gris, hehe. Så våtservietter må man ha (men det har jo alle med baby).

Allerede har vi oppdaget at vi har pakket litt teit. "Alle" sier jo at man "må" ha med bleier for det er så dyrt... ja, det er mye dyrere enn i Norge. Men det koster rundt 15  Euro (tror jeg det var) for 80 stk, og det er rundt det han trenger på hele turen. Jeg vet ingenting om kvaliteten da men Dodot er det samme som Pampers, og for min del var ikke de pengene spart verdt 3 pakker med bleier i kofferten :p Nan har de også, det heter Nidina og  Nativa (det er Nestlè som produserer de, men er ikke heelt det samme som Nan). De har både ferdig og pulver. Og koster brøkdelen av hva det gjør i Norge. Av mat har de Nestlè og Hipp, og lokale merker. Litt dårilgere utvalg av smoothies. Og all grøten er med store mengder sukker ser det ut som, og med sjokolade eller kjeks-smak eller lignende :p

(Her er forresten en veldig fin oversikt over hvilken merker de har av babymat i ulike land).

20150531-SanJavier012

//Joha Buksebody fra Babyshop //

Vi har også kjøpt damprist og råvarer, så vi lager litt mat til han selv. Men jeg orker ikke stresse for mye med det. Dessuten må han jo få spist opp middagsglassene vi tok med, hehe.

Idag har vi vært på Ikea i Murcia og kjøpt baby spisestol og smekker. Rett ved siden av lå det et Toys r us hvor vi kjøpte et lite basseng med halveis telt over, og en badering med sete (enda et par ting noen mente vi burde ta med :p).

Igår var vi på kjøpesenteret Dos Mares som ligger rett ved siden av her, der har de en gigantisk matbutikk hvor vi fikk handlet inn masse mat. Blant annet verdens beste chorizopølser (eller alle er sikkert god her, hehe).

Ferie (og livet generelt) dreier seg jo mest om barn når man har det. Så det blir jo en litt annen ferie enn hva vi er vant til. Men det er veldig koselig å se hvor mye han koser seg i vannet. Han er dessuten blitt kjempemobil, og går bortover langs bord og sofa nå, så vi har nok å ta oss til, hehe.