Mens vi venter på sommeren

sommer 2015

De siste dagene har vi virkelig fått en forsmak på sommeren. Eller, det er jo faktisk snart juni, så strengt tatt kunne sommeren bare vært her og det hadde ikke en gang vært tidlig. Men nå varte det bare noen dager. Som ekte bergenser setter jeg pris på de dagene vi får :p

Blomsten over fikk jeg i gave av en av de som var her på 17. mai, jeg aner ikke hva den heter eller om den er giftig. Jeg håper ikke den er det, men jeg burde vel kanskje finne ut av det før jeg slipper Fredrik ut i hagen. I resten av pottene har jeg satt krydderurter eller stemorsblomster, det er ihvertfall ikke farlig å spise.

20150526-mai_033

Jeg gjorde ikke veldig masse research før jeg bestemte meg for årets blomster. Jeg har bare drept så mye de siste to årene vi har bodd her, og nå ville jeg ha noe billig, enkelt og ikke giftig siden vi har barn. Og da er stemor helt perfekt for oss. Den hadde jeg faktisk i brudebuketten min også, som du kan se i dette innlegget, så da får jeg litt koselige minner  når jeg ser på de og.

20150526-mai_039

Jeg har to halvkrukker hengende på veggen, og de er det jo ikke hull i bunn. Sikkert fordi det ikke skal renne brunt vann nedover veggen, men da vet jeg ikke helt hvordan man skal ha de. Jeg lot de stå i plastpotten de kom i, og så fylte jeg bare bunnen med lecakuler. Jeg vet ikke hva som er meningen, så hvis noen vet det: Si gjerne ifra :p Tanken min var ihvertfall at det samler vannet seg i bunnen og så kan jeg evt få det ut med en kopp eller noe om det blir for mye. Men hvis jeg planter det i jord rett oppi krukken, så blir det vel veldig gjørmete oppi der etterhvert og ingen mulighet til å få ut vannet.

Nå er det forresten ikke lenge igjen til vi reiser til Spania! Gleder og gruer meg på en gang, gruer meg litt fordi Fredrik har aldri vært i så varmt vær før... Men det går vel på et vis det også.